Вирішив зганяти за горілкою: Під Пензою впав літак, пілотований п'яним льотчиком (фотофакт)

Загиблий в аварії знаходився в стані алкогольного сп'яніння, а повітряне судно він викрав для того, щоб купити спиртне.

П'яний пілот викрав літак і зіткнувся з ЛЕП-опорою. Фото: penzanews.ru.

У Російській Федерації під Пензою розбився літак "Бекас". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За попередньою інформацією, льотчик, який загинув, перебував в стані алкогольного сп'яніння, а повітряне судно він викрав для того, щоб купити спиртне.

Очевидці розповіли, що перед катастрофою пілот разом з іншими односельцями розпивав алкогольні напої, які закінчилися.

"Після того, як запаси горілки стали підходити до кінця, 56-річний Макросов вирішив викрасти повітряне судно і відправитися за спиртним", - розповіли співробітникам правоохоронних органів знайомі льотчика, з якими він і проводив той вечір.

У поліції з'ясували, що пілот вмів літати на даному літаку, так як іноді брав його в оренду для виконання сільськогосподарських робіт по зрошенню полів.

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...