Виродки в людській подобі: У мережі з'явилося відео, у якому нелюди на Прикарпатті познущалися над дитинчам вепра (16+)

Інцидент трапився 14 квітня по обіді. Подальша доля тварини невідома.

Дитинча вепра. Ілюстрація:Depositphotos

Івано-Франківські волонтери оприлюднили відео знущань двох виродків над дитинчам вепра (дикого кабана). Про це повідомляє у Facebook благодійна організація "Дім Сірка", передають Патріоти України.

"Відео не для слабодухих! Ви тільки погляньте, які виродки живуть серед нас. Сьогодні це нещасний кабан, собака чи кіт, а завтра людина. Давайте зробимо відомими, один з них – Максим Петрів, житель села Отинія Коломийського району Івано-Франківської області", – йдеться в підписі під відео.

У "Домі Сірка" кажуть, що їм відео прислали небайдужі мешканці. Видно, що його перезаписали з гаджета, коли користувач Instagram maksimka96q (він же Максим Петрів) вів пряму трансляцію.

Інцидент трапився 14 квітня по обіді. Подальша доля тварини невідома.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...