"Вистояли в депортації, вистоїмо і в окупації": В анексованому Криму з'явилися антиросійські листівки (фото)

Їх розвісили на стовпах і написані вони були кількома мовами.

Фото:Twitter

У суботу, 19 травня, в різних містах окупованого Росією Криму з'явилися антиросійські листівки на декількох мовах. Відповідні фото було опубліковано на сторінці в Twitter RoksolanaToday&Крим, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що листівки були помічені в Сімферополі, Феодосії, Джанкої, Червоногвардійському, - їх розвісили на стовпах.

На листках паперу можна побачити колючий дріт і текст "Вистояли в депортації, вистоїмо і в окупації" російською, українською та кримськотатарською мовами.

"Не сумніваюся", "Ніяких сумнівів", "Правильно роблять, що діють по-партизанськи приховано. Відкрито йти з палицею проти танка - безумство", - прокоментували фото в соцмережі.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...