"Витягнув телефон і поклав собі у кишеню": У Києві пара влаштувала грабіж прямо на касі (фото, відео)

Користувачі соцмережі здивувалися нахабству злочина, адже навколо було багато свідків, а в супермаркетах завжди ведеться відеоспостереження.
За покупки пара заплатила, а телефон "узяли" безкоштовно. Ілюстрація: ТСН.

У Дніпровському районі Києва пара молодих людей вкрала у касира супермаркету її телефон прямо під час здійснення покупок. Інцидент стався в магазині Varus на бульварі Перова, 36, пишуть в групі "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Ось ця солодка парочка вкрала телефон у касира. Заява вже в Дніпровському відділенні поліції, але хотілося б встановити особи цих злодіїв", - написали в групі.

На відео з камер спостереження видно, як хлопець і дівчина підходять з товаром розплачуватися до каси. У той час, як їх продавець був зайнятий, хлопець дістав телефон у іншого касира і поклав собі в кишеню.

У коментарях до посту користувачі здивувалися нахабству злочина, адже навколо було багато свідків, а в супермаркетах завжди ведеться відеоспостереження.

"Ось наскільки злодії знахабніли. Там же камери висять так явно, що аж світяться. І все одно тягнуть, знаючи що потраплять в об'єктив", - написав Андрій Кузнєцов.

"Зробив подарунок своїй коханій", - прокоментував користувач з ніком Андрій Анатолійович.


Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...