Вивезли на кладовище і побили: На Київщині невідомі напали на бійця АТО (відео)

Поліція розглядає злочин, як можливий перетин ділових інтересів.

Побитий боєць АТО у Білій Церкві. Фото: скрін відео

У Київській області в місті Біла Церква група невідомих побила бійця АТО, який повернувся додому у відпустку. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Нападників було близько десяти. Вони увірвалися в квартиру військового. "Мене за ноги потягли на перший поверх і весь цей час били. На першому поверсі я практично знепритомнів. На мене направили пістолет", - розповів боєць з позивним "Кримський".

Чоловіка з вагітною дружиною вивезли на цвинтар і знову побили. Забрали автомобіль і ключі від квартири. Потерпілий каже, що особисто знає тільки одного бандита, з яким давно не спілкувався. За словами чоловіка, він відчув на собі політичну неприязнь.

"Я не зрозумів, чого вони хотіли. Згорів гараж якийсь. У них згорів. Це був привід, я не розумію ... Поки їхали, почали задавати якісь незрозумілі питання: ви, учасники АТО, як ви набридли, бородаті . Чого ти звідти приїхав? " - розповів побитий чоловік.

Поліція політики у побитті не побачила. Вона розглядає злочин, як можливий перетин ділових інтересів. Відомо, що боєць в Білій Церкві займається авторемонтом.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...