"Виявити, обос*ати і за ґрати": Ветеран АТО зробив заяву з приводу нападу на нього в Києві

Дмитро Вербич хоче лише одного: щоб винних знайшли і засудили не за хуліганство, а за більш тяжкою статтею.
Дмитро Вербич. Фото: соцмережі.

Потерпілий від нападу кіборг Дмитро Вербич розглядає кілька версій замаху на нього, серед яких фігурують як політичний мотив, так і вплив російської ФСБ. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ефесбешники в поті чола пашуть, щоб українці почали один одного гризти. Чим більше ненависті і роз'єднання, тим краще. Розділяй і володарюй. Тому дуже важливо включити мозок і піднятися над субкультурним сприйняттям. Повестися на провокацію і почати вуличну війну означає лоханутися.

Якщо у якихось підлітків грає кров і хочеться морди бити - ваше право. Серйозні дядьки розуміють, що ножами політичний дискурс не ведеться. Дестабілізація вигідна Москві. Тим більше багато правих і лівих воювали поруч проти Рашки на Сході, а братство вище політичної метушні. Ми розберемося, як жити в нашій Українській державі без різанини", - висуває одну з версій кіборг.

Крім того, боєць розглядає і варіант нападу з політичних мотивів. "Атакували мене з політичних мотивів. Футболка з Героєм України Ісою Мунаєвим, військові шорти, побачили бандерівця. Є інфа, що керував пацанчик з Москви. Проросійські екстремісти, праві чи ліві - це реальний ворог. Тому будь-яка організація на території України, будь то рев дія або свідки Елтона Джона, що сприяє російським відморозкам, є ворожим підпіллям. Виявити, обос*ати і за ґрати", - пише він.

На даний момент Вербич хоче лише одного: щоб винних знайшли і засудили не за хуліганство, а за більш тяжкою статтею. "Конкретно по ситуації. Головне зараз знайти винних, а не будь-якого з лівого середовища і покарати за законом. Згідно із законом це не за хуліганство, а посадити за замах на вбивство з політичних мотивів", - написав ветеран АТО.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...