Замах на одеського активіста Олега Михайлика: Стало відомо про важливе відео з камер спостереження

Адвокати підозрюваних збирають дані з камер спостереження, щоб показати подальше пересування чоловіків.

Олег Михайлик. Фото:Прямий

Одного з трьох підозрюваних у замаху на одеського активіста, лідера осередку партії "Сила людей" Олега Михайлика могло не бути на місці злочину. До такого висновку прийшли журналісти, передають Патріоти України.

У їх розпорядження потрапило відео з камер спостереження, встановлених на будинку біля місця проживання підозрюваного. На кадрах видно, що о 20:32 (за 16 хвилин до передбачуваного часу вчинення злочину) чоловіки - ймовірно, Манучар Варшанідзе і Лаша - перебували на вулиці Краснова.

Їх машина стояла біля будинку, в якому проживає третій підозрюваний - Торніке Герасін (інвалід першої групи). Камера зафіксувала, як двоє винесли Герасіна з машини і занесли в під'їзд, в якому, за словами родичів останнього, розташована його квартира.

Манучар Варшанідзе і Лаша повернулися і сіли в машину удвох. Оскільки відстань від вулиці Краснова до вулиці Єврейської (де було скоєно замах на Михайлика) близько 4,5 км і, згідно з розрахунками Google Maps, дорога туди на машині займає близько 11 хвилин, найімовірніше Герасіна на місці замаху не було.

Однак, за інформацією правоохоронців, неподалік від місця злочину був зафіксований мобільний телефон Герасіна. Також в одного із затриманих вилучили зброю, яка, за версією офіційного слідства, вказує на причетність до замаху.

Відзначається, що адвокати підозрюваних збирають відео з камер спостереження, щоб показати подальше пересування чоловіків. Журналісти підкреслюють, що не можуть підтвердити точність відображення часу на відео, а також що у саме відео не було технічних втручань.

Нагадаємо, 22 вересня в Одесі намагалися вбити активіста Олега Михайлика. У нього стріляли у дворі власного будинку. Активіста відправили в операційну з важким пораненням грудної клітини. В результаті нападу Михайлик втратив більше літра крові.

Глава одеського обласного осередку партії "Сила людей" Ігор Бичков розповів, що до замаху може бути причетний мер міста Геннадій Труханов.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...