"Визнай себе мертвою": Військовий назвав поведінку Савченко "піаром на крові"

Куліш різко відреагував на заяву Савченко про те, що бійці АТО повинні попросити вибачення у ватажків "ЛНР" і "ДНР".

Надія Савченко. Фото: соцмережі

Сестри Савченко своїми заявами про примирення українських військових з терористами на Донбасі влаштували піар на крові. Про це заявив командир підрозділу батальйону "Донбас" (2014 – 2016 рр..), і колишній військовополонений Дмитро Куліш, повідомляють Патріоти України з посиланням на "112".

Куліш різко відреагував на заяву Савченко про те, що бійці АТО повинні попросити вибачення у ватажків "ЛНР" і "ДНР" Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького. “Ти хто така, що б просити, щоб я вибачав там? Я втрачав своїх побратимів там, на одному місці за 10 хвилин я втратив 98. Перед ким я повинен вибачатися? Кого ви звільняєте? Це все піар на крові", — сказав він. "Ти визнай себе мертвою", — відповів Куліш на пропозицію Савченко визнати зниклих без вести на Донбасі мертвими.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...