Вже краще б про Україну! Як російське телебачення пробило чергове дно, - журналістка

Серіал Карена Шаханазарова "Анна Кареніна" потрапляє до переліку заборонених до прокату в Україні, оскільки знятий у Росії.

Кадр з російського серіалу "Анна Кареніна". Фото: Российская газета.

Новий серіал "Анна Кареніна", прем'єра якого на російському ТБ дуже зацікавила українців, у соцмережах назвали настільки жахливим, що він навіть гірший за путінську пропаганду. Відповідний запис з'явився на сторінці оглядача "Радіо Свобода" Олени Риковцевої в Facebook, передають Патріоти України.

Журналістка описала свій діалог із подругою: жінки вечеряли при включеному телевізорі і раптом почули голос Єлизавети Боярської, яка виконує роль Кареніної. Це виявилося навіть огидніше, ніж пропагандистські ток-шоу про Україну. "Краще вже Соловйов, ніж це!" - вигукнула подруга Риковцева.

"До чого довів народ Карен Георгійович", - підсумувала Олена Риковцева, маючи на увазі Карена Шахназарова, режисера серіалу, відомого своєю активною підтримкою Путіна.

Пост отримав понад 370 лайків. У коментарях Лідія Сергєєва повідомила, що Володимир Соловйов, чиє ток-шоу почалося відразу після серіалу, щедро нахвалював фільм. "Що промовив Соловйов на початку шоу: Боярська перевершила себе; скачуть чорні коні, що везуть Анну на станцію, - найсильніші кадри в світовому (!) кінематографі. Сказав і не поперхнувся", - написала Сергєєва.

Нагадаємо, що режисер Карен Шахназаров внесений Міністерством культури України до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, отже серіали з його участю не можуть отримати прокатного посвідчення в Україні; крім того, серіал потрапляє до переліку заборонених до прокату, оскільки знятий в Росії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...