Вже майже Бурятія: Російські туристи втрачають інтерес до Криму, - росЗМІ

Для відпочинку росіяни надають перевагу Сочі, в той же час інтерес туристів до Криму зростає, але повільніше, ніж рік тому

20% росіян надають перевагу Сочі, бо в Криму нижче рівень сервісу у готелях. Фото з сайту nice-places.com

Попит самостійних туристів на авіаквитки до Сімферополя впав на 25%, ці дані зафіксували продаці у авіакомпаніях. Туроператори бояттся, що в наступному році зупиниться ріст організованого туризму. Газета "Коммерсант" пише, що росіяни надають перевагу відпочинку в Сочі, а не в Криму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на sobytiya.info.

Компанія "Связной-Тревел" інформує, що у 2015 році половина бронювань була саме на квитки до Криму, а в 2016-му цей показник - 35%. Директор компанії пояснює це тим, що інфраструктура півострова має гірший сервіс, ніж в Турції чи в Єгипті, куди звикли їздити на відпочинок росіяни.

Компанія Biletix причиною невеликого падіння попиту в їх компанії на квитки до Сімферополя називає підвищення цін на квитки на 23%, але не вважає це проблемою, бо ситуація ще не є показовою та може змінитись.

В інших компаніях даний попит впав приблизно на 2%. Це пов'язано з підвищенням попиту на квитки в інші країни, кажуть аналітики.

Минулого року влітку Сімферополь був на першому місці по продажам квитків у російських системах бронювання квитків. Тоді ціни були нижчими за теперішні.

Гендиректор туроператора "Дельфин", Сергій Ромашкін, каже, що мова йде не про падіння, а про гальмування росту - взимку інтерес був на 100-120% більше, ніж рік тому, а зараз на 40-50% більше. Сумарний ріст складе 25%, за його словами. Гальмування пов'язано з подорожчанням квитків з 12 до 16 тис. руб., але у готелях Криму ціни залишились невисокими.

Також він зазначив, що 20% росіян переорієнтувались з туризму в Єгипті та Турції на туризм у Криму та Сочі. Але за рівнем сервісу Сочі перемагає, також виріс престиж Анапи та Геленджика (зайняли третє місце у рейтингу найбільш успішного туризму замість минулорічного восьмого).

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...