Вже на 4 000 000 допоміг: Гуморист Сергій Притула привіз чергові подарунки спецназу ЗСУ (фотофакти)

Командир полку полковник Олег Нечаєв за значний волонтерський внесок вручив Сергію, подяку, вимпел «8 полк спецпризначення» і тільник.

Сергій Притула вкотре завітав до військових. Фото: mil.gov.ua.

У Хмельницькому відомий шоумен і волонтер Сергій Притула відвідав 8 окремий полк спеціального призначення Збройних Сил України. Сергій Притула допомагає цій військовій частині з літа 2014 року, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони України.

"Я починав з військової форми країн НАТО, спеціального спорядження провідних країн світу, кевларових шоломів, бронежилетів, коліматорних прицілів, тепловізорів, безпілотників, джипів і решта! Сьогодні у багатьох бійців є мій номер телефону, вони просять — я везу!" - розповів артист. Командир полку полковник Олег Нечаєв за значний волонтерський внесок вручив Сергію, подяку, вимпел «8 полк спецпризначення» і тільник.

8 полк за час проведення АТО отримав від Тернопільського Сірого допомоги більше ніж на 4 мільйона гривень. Сергій готовий допомагати спецпризначенцям і надалі, бо вважає, що за такими спеціалістами-професіоналами майбутнє українського війська.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...