Вже Надю "розкусили" і там: В Європарламенті назвали зустрічі Савченко з бойовиками дивними і незрозумілими

Політики з Європи радять Надії не втручатися у мінський процес, бо вона не має досвіду.

Надія Савченко. Фото: УНІАН

Євродепутати не розуміють поведінку нардепа Надії Савченко в питанні переговорів з бойовиками, але разом з тим не вважають її якось пов'язаною з Кремлем. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет Deutsche Welle.

Карл-Георг Вельман, депутат бундестагу від правлячого в Німеччині ХДС і делегат ПАРЄ, назвав дивними переговори Надії Савченко з бойовиками. «Це все більш ніж дивно. Ми взагалі цього не розуміємо. Пані Савченко була взята в полон на території окупованій бойовиками, а потім була засуджена в Росії до позбавлення волі, що її тепер змусило в ступити в розмови з цими бойовиками, офіційні переговори вона вести не може, в голову не вкладається. Після того, як вона самостійно почала переговори з бойовиками не бачу ніякої ролі для Савченко», - прокоментував депутат Бундестагу зустріч Савченко з терористами в Мінську.

Ребекка Хармс, лідер «зелених» в Європарламенті, рекомендує Савченко не втручатися в мінський процес. На думку депутата, проблема українського політика - у відсутності політичного досвіду. Звинувачення Савченко в тому, що вона є агентом Кремля, Ребекка Хармс вважає надуманим.

«Мінський процес дуже складний, тому Надії Савченко я б не рекомендувала втручатися одноосібно в нього. Вона повинна і надалі ще активніше домагатися звільнення українців, які перебувають на сході України або в Росії. Савченко ніколи не приховувала, що не має політичного досвіду. Ми ж усі знаємо як склалося її життя. Інформацію про те, що вона нібито агент Кремля я вважаю притягнутою за вуха», - зазначила депутат Європарламенту.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...