Вже офіційно: Нападник збірної України перейшов в російський клуб

Після 18-ти турів "Кубань" знаходиться на дні турнірної таблиці - новий клуб Селезньова з 15 очками в активі посідає передостаннє місце з 16 команд.

Селезньов перейшов в "Кубань". Фото: fckuban.ru.Нападник "Дніпра" і збірної України Євген Селезньов продовжить кар'єру в чемпіонаті Росії. 30-річний форвард підписав контракт з "Кубанню". Про це повідомив гендиректор краснодарського клубу Валерій Стаценко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Селезньов перейшов в" Кубань ", контракт підписаний", - заявив гендиректор аутсайдера російської Прем'єр-ліги. Деталі угоди не уточнюються.

Варто відзначити, що після 18-ти турів "Кубань" знаходиться на дні турнірної таблиці - новий клуб Селезньова з 15 очками в активі посідає передостаннє місце з 16 команд.

Раніше Патріоти України повідомляли, що форвард збірної України поїхав грати в Росію і підпише з краснодарцами 3-річний контракт.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...