Вже скоро: В Укргідрометцентрі прогнозують заморозки

Температура повітря опуститься до мінусових показників до кінця жовтня і в 20-тих числах очікуються заморозки.

Гідрометцентр прогнозує заморозки з 25 жовтня. Фото: strana.ua.

Укргідрометцентр прогнозує різке похолодання з 25 жовтня. Про це на прес-конференції заявила завідувач відділенням кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова, повідомляють Патріоти України.

За її словами, з 7 жовтня очікується незначне похолодання до +6 градусів, у другій половині жовтня буде тепло, до +16 градусів.

Наприкінці місяця, після 25 жовтня, температура опуститься до заморозків.

"У другій половині листопада температура знову підвищиться і до кінця листопада – початку грудня наступлять перші холодні дні", - додала Мартазінова.

У цілому, за прогнозом, погода буде нестійкою.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...