Синоптики розповіли, коли в Україну повернеться спека

Стовпчик термометра підніметься до +30°С.
Спека скоро повернеться. Фото: Укрінформ.

У вівторок, 10 липня, наступить справжня спека після затяжного похолодання, сильних злив та буревію, передають Патріоти України.

"Тепло почнеться з 10 липня. А поки з 1 по 8 число — +18... +23°С. Дощі ще триватимуть протягом тижня. Найбільше дощитиме в центрі, півночі. Хоча дощі пройдуть по всій Україні. Але вони будуть невеличкими. Не такими рясними, які пройшли у минулі вихідні, - говорить народний синоптик Леонід Горбань. - з 10 липня настане справжня спека, яка триватиме по 24 липня. Потім надійде ще один холодний циклон. А вже останні дні липня теж будуть спекотні".

Протягом наступних днів температура буде поступово підвищуватися з +18... +22°С і дійде до +30°С. Найтепліше буде на півдні та сході, розповіли в Укргідрометцентрі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...