Wedding-бум у Верховній Раді: Народний депутат Ігор Мосійчук оголосив про одруження з молодою брюнеткою

"Я заради неї схуд на 100 кг", - визнав політик.

Народний депутат Ігор Мосійчук оголосив про одруження. Фото: vmeste zp.org.

Скандальний український народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який схуд на 100 кілограмів, оголосив про одруження. 44-річний нардеп зізнався, що його обраницею стала брюнетка, яка молодша за нього на десять років, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Всі мої жінки молодші мене на 10 років", - розповів він.

Для Мосійчука це буде вже другий шлюб. Від першої дружини у нього залишилася дочка. До речі, перший шлюб Мосійчука розпався не так давно.

Депутат стверджує, що під час перебування у в'язниці його підтримувала саме нова обраниця. Як відомо, в минулому році в вересні депутата заарештували прямо в парламенті, за гратами Мосійчук провів два місяці. Його звинувачували у вимаганні хабарів.

"Їсти носила, готувала. Організовувала захист мій, комунікувала з захисниками", - розповідає нардеп.

Якщо раніше різке схуднення на 100 кілограмів депутат пояснював виключно голодуванням проти несправедливого на його думку ув'язнення, то тепер стверджує, що всьому виною - велика любов.

"Я заради неї схуд", - визнав політик.

Тепер Мосійчук дотримується строгої дієти, і при цьому намагається дивувати кохану улюбленими стравами власного приготування.

"І качку запікав, і холодець з тещею варив. Багато чого. На цей Новий рік сам не їв, а готував багато страв, тому що були гості у нас. Лозовий (колега по Радикальній партії Андрій Лозовий. - Ред.), Дівчата- подруги ", - розповів він.

І зізнався, що дружина лає, "якщо я порушую режим харчування", - розповів Мосійчук.

Точної дати весілля закохані ще не визначили. Все, що розповідає наречений - свято буде в Києві. З весільних атрибутів зараз є тільки обручка. "З невеликим камінцем. Звичайненький, я не знаю, який, але точно не діамант. Тому що на діамант у мене, на жаль, коштів немає", - каже депутат.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...