"И мальчики кровавые в глазах": Бойовики "ЛНР" знову злякалися "турецьких найманців" у ЗСУ

Окупанти вкотре починають істерію щодо участі турецьких бійців у проведенні АТО

Ілюстрація: searchnews.info

У Луганську терористи злякались турецьких найманців у ЗСУ - бойовики "ЛНР" показали турецький прапор, який майоріє над потягом десь під Станицею Луганською. Вкотре окупанти починають істерію щодо участі турецьких бійців у проведенні АТО. Про це повідомляють Патріоти України.

На одному із пропагандистських каналів з’явилось відео із назвою "У н. п. Станиця Луганська на позиціях ЗСУ виявлений прапор турецьких найманців". Жодних коментарів з приводу у "ЛНР" не надавали, однак варто звернути увагу на те, що саме на окупованих територіях Луганщини проросійських найманцям найчастіше ввижались турки.

Ще на початку травня 2016 року серед терористів Донбасу активно поширюють інформацію про те, що в лавах сил АТО діють так звані турецькі підрозділи і бригада балтійських найманців. Про це повідомляв експерт Дмитро Тимчук. За даними бойовиків, поблизу лінії розмежування в Станично-Луганському районі з боку сил АТО діяли підрозділи "турецьких терористів" з організації "Сірі вовки" і "бригада балтійських найманців". Після цього влітку бойовики навіть намагалися відселити цивільних з деяких селищ біля лінії розмежування під приводом "порятнуку від турків".

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...