"Иди нах#й, я сказал! Ты знаешь, где моя мама работает? Тебе будет п###а!": У Києві нетверезий чоловік погрожував поліцейським (відео)

П'яний чоловік з самого початку розмови провокував поліцейських і погрожував їм.

Ілюстрація: mport.ua.

Київські поліцейські затримали п'яного чоловіка, який керував автомобілем і намагався сховатися після порушення правил дорожнього руху. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в Подільському районі столиці. Увагу поліцейських привернув автомобіль, який різко загальмував, зупиняючись на червоний сигнал світлофора. Після цього водій, помітивши патрульних, звернув у двори. Поліцейські почали переслідувати автомобіль і заблокували його в глухому куті прибудинкової території. Патрульні встигли помітити, як водій пересідав на пасажирське місце. П'яний чоловік з самого початку розмови провокував поліцейських і погрожував їм.

Увага! Ненормативна лексика!

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...