"Их нравы": Росіянин вдарив дитину ножем 62 рази і розписав стіни кров'ю (відео)

Подвійне вбивство на півночі Москви жахнуло навіть поліцейських.

Будинок, де сталося вбивство. Фото: скріншот з відео.

У Москві чоловік по-звірячому вбив свою дружину та її сина, після чого спробував накласти на себе руки, передають Патріоти України.

Як повідомляє телеканал " 360" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, чоловік зарізав свою цивільну дружину і її сина вранці 2 березня в Медведкові. Потім москвич наклав на себе руки, але не довів справу до кінця. Тіла виявили в будинку за адресою: Ясний проїзд, 9.

Зазначається, що жінці було 29 років, дитині - шість. Сам вбивця вижив і зараз госпіталізований. Причини злочину на даний момент невідомі.

"Подвійне вбивство на півночі Москви жахнуло навіть поліцейських. Чоловік, який зарізав співмешканку і її сина, розписав стіни кров'ю. Він вбивав дитину з такою ненавистю, що на тілі нарахували понад 62 поранень", - повідомляє телеканал.

Як повідомило джерело "360", стіни квартири в Медведкові, де були вбиті жінка з сином, покриті написами "Я тебе породив, я тебе і вб'ю".

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...