"Их нравы": Росіянин вдарив дитину ножем 62 рази і розписав стіни кров'ю (відео)

Подвійне вбивство на півночі Москви жахнуло навіть поліцейських.

Будинок, де сталося вбивство. Фото: скріншот з відео.

У Москві чоловік по-звірячому вбив свою дружину та її сина, після чого спробував накласти на себе руки, передають Патріоти України.

Як повідомляє телеканал " 360" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, чоловік зарізав свою цивільну дружину і її сина вранці 2 березня в Медведкові. Потім москвич наклав на себе руки, але не довів справу до кінця. Тіла виявили в будинку за адресою: Ясний проїзд, 9.

Зазначається, що жінці було 29 років, дитині - шість. Сам вбивця вижив і зараз госпіталізований. Причини злочину на даний момент невідомі.

"Подвійне вбивство на півночі Москви жахнуло навіть поліцейських. Чоловік, який зарізав співмешканку і її сина, розписав стіни кров'ю. Він вбивав дитину з такою ненавистю, що на тілі нарахували понад 62 поранень", - повідомляє телеканал.

Як повідомило джерело "360", стіни квартири в Медведкові, де були вбиті жінка з сином, покриті написами "Я тебе породив, я тебе і вб'ю".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...