"Их нравы": У Москві двоє місцевих шахраїв місяць водили іноземців до "мавзолею Леніна", облаштованого на квартирі

Правопорушники були відрахованими студентами режисерського і акторського факультетів одного зі столичних театральних вишів.

Ілюстрація:repin.info У Москві затримали 26-річного Миколу та 24-річного Євгена, які створили на зйомній квартирі в Чертаново підроблений Мавзолей ім. Леніна і водили "дивитися на вождя" іноземців. Про це повідомляють Патріоти України.

У матеріалах слідства йдеться, що Микола К. чекав прильоту іноземних громадян в аеропорту Шереметьєво і пропонував їм за півціни відвідати Мавзолей, при цьому брав іноземну валюту і обманював туристів, розповідаючи, що тіло Леніна тимчасово вивезено з Мавзолею на Красній площі.

В цей час його спільник перебував загримований у квартирі в ролі вождя світового пролетаріату.

"Тури" тривали місяць, поки турист з Німеччини не дізнався, що справжнє тіло Леніна все-таки знаходиться в Мавзолеї на Красній площі, і звернувся в поліцію.

Як з'ясувалося, правопорушники були відрахованими студентами режисерського і акторського факультетів одного зі столичних театральних вишів.

Джерело: ИА "Панорама"

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...