"Их там нет": Українські воїни підірвали вантажівку з росіянами-бойовиками, - "Айдар"

Також бійці пропонують усім, кого цікавить війна на Донбасі, подивитись кліп на пісню Ореста Лютого

Скрін відео

Між населеними пунктами Водяне і Ужовка Донецької області українські військові підірвали вантажівку з росіянами, які воювали на боці бойовиків. Про це повідомили 9 жовтня на сторінці батальйону "Айдар" у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні кілька наших нових колег з допомогою залізяки, яку віджали кілька днів тому, підірвали вантажівку між Водяним і Ужовкой. Як результат - 4 в мінусі (у своєму мавпячому раю, напевно), а один примірник дістався неушкодженим. Зара вчать говорити. Поки сказав, що до підриву мешкав у 9-му окремому мотострілецькому полку недореспубліки", - розповіли в батальйоні.

"А поки пропонуємо послухати пісню про "ихтамнетов", - додали у повідомленні та виклали відеокліп Ореста Лютого. Пісня вже не вперше підірвала мережу, зібравши тисячі репостів.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...