"Имперская сволочь и сепаратисты": Поляк на росТБ дав жорстку відсіч адептам "русского мира" (відео)

Проплаченій "ваті" та кремлівським пропагандистам, які зазвичай є учасниками таких "ток-шоу", польський журналіст просто "порвав" усі їхні заготовки.

Якуб Корейба. Фото: скрін відео

Польський журналіст Якуб Корейба на ток-шоу в ефірі одного з центральних російських телеканалів дав жорстку відсіч російським пропагандистам з приводу війни на Донбасі. Фрагмент передачі опублікований на YouTube, зазначають Патріоти України.

Корейба після показу фільму про трагедію жителів Донбасу підірвав студію своєю заявою на адресу російських імперців і сепаратистів.

"Я дуже радий, що ви показали цей фільм, я б його показував кожен день, для того щоб будь-яка імперська сволота і будь-який продажний сепаратист знав, до чого призведе, якщо він почне втілювати свої хворі ідеї в життя.

Коли ви говорите, що українці розводять русофобію, то я згадую той момент, коли на мою країну напав кращий союзник СРСР Адольф Гітлер ... Якщо хтось зважиться на нас напасти, то ці кадри здадуться вам квіточками " - сказав польський журналіст.

Після цього Корейбу назвали нацистською сволотою і вигнали зі студії.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно