"Испугались страшных укров": Волонтери розповіли про величезну паніку терористів через фейк про "наступ ЗСУ"

Тепер бойовики навіть вночі фанатично копають оборонні траншеї.

Безпілотник. Фото: "Фейсбук"

Українські волонтери повідомили про паніку серед проросійських бойовиків Донбасу після неправдивої інформації про наступ Збройних сил України. Про це повідомляє фонд "Сестри Перемоги" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Відзначається, що волонтери проекту "Птахи Перемоги" під час одного з недавніх рейсів безпілотних літальних апаратів зафіксували порожнє поле, на якому були вириті свіжі оборонні траншеї на 3 км, чого раніше не спостерігалося.

За словами волонтерів, бойовики рили зміцнення швидко і в нічний час доби. Підкреслюється, що приводом для цього стали чутки про наступ української армії.

"В один из недавних рейсов наших беспилотников увидели очень странную вещь - пустое поле, а в нем - свежие оборонительные траншеи на 3 км,не меньше. А раньше такого не было,понятное дело.

Что сказать, контрслухи работают вовсю:) Та сторона так испугалась "утки" про атаку с той стороны, что молниеносно выкопала огромную линию обороны.

Копали быстро и, очевидно, ночами:)Вон как испугались страшных укров:)", - пишуть волонтери.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...