З автомату Калашнікова: На Рівненщині невідомі підстрелили шестирічну дитину

За словами лікарів, хлопчика було одразу прооперовано. Наразі дитину перевели травматологічне відділення медзакладу, її життю нічого не загрожує.

Ілюстрація: styler.rbc.ua

На Рівненщині у селі Шепанів невідомий підстрелив шестирічного хлопчика з автомату, повідомляють Патріоти України з посиланням на ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Того дня близько 19 години дитина гралась на вулиці поблизу будинку, коли відчула різкий біль в ділянці лопатки. "За попереднім оглядом кулі поліцейські встановили, що її калібр становить 7,62 мм, а постріл ймовірно був здійснений із автомата Калашникова. Кулю слідчі вилучили та направили на експертизу", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує покарання у виді громадських робіт до 200 годин, або виправних робіт строком двох років, або обмеження волі строком до двох років.

"Зараз із ним гуляє мама": Представник Латвії на Євробаченні-2024 прихистив песика з Харкова (відео)

субота, 11 травень 2024, 20:10

Представник Латвії на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" – співак Dons – став одним з учасників, хто публічно підтримав Україну. Виконавець прихистив собаку з Харкова. Артист поділився, як назвав домашнього улюбленця, передають Патріоти України. Під...

Зберігалась в звичайній школі: В Австралії реконструювали стародавню єгипетську мумію

субота, 11 травень 2024, 19:34

Муміфікована голова зі стародавнього Єгипту, виставлена в шкільній бібліотеці в Австралії, тепер має нове обличчя завдяки ретельній науковій реконструкції, повідомляють Патріоти України. Стародавній об'єкт є чимось на кшталт загадки - незрозуміло, як в...