​З футболістів у президенти: Українець відкриє футбольну академію в США

Поступово європейський футбол у Сполучених Штатах наближається за популярності до американського та бейсболу. Скористатися спортивною кон’юнктурою вирішив екс-гравець «Лос-Анджелес Гелаксі».

Дмитро Коваленко

Найтитулованіший українець в історії американської MLS, чемпіон США - 2004 Дмитро Коваленко, вирішив змінити профіль діяльності, зазначають Патріоти України. Екс-одноклубник Бекхема відкриє приватну футбольну академію в Чикаго.

Американецю українського походження інвестори готові надати кілька мільйонів доларів, повідомляє «Сегодня». Однак при цьому Коваленко має залучити велику кількість бажаючих грати у футбол. Інвестори знайшли в Чикаго ділянку землі, на якій скоро побудують футбольний комплекс з полями і критим манежем.

«Тут зараз такий футбольний бум, ви собі не уявляєте! У величезному Чикаго буває проблематично навіть за гроші знайти вільну поляну для футболу. Безліч дітей, особливо вихідців з емігрантського середовища, теж хочуть займатися футболом. Так що впевнений в тому, що наш проект буде мати успіх», – сказав Коваленко.

Зазначимо, що Коваленко є вихованцем київського «Динамо», але практично вся кар'єра гравця пройшла в США.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...