З Кремля треба було починати: Підрозділ МВС у Нижньому Тагілі викликав батюшку для проведення обряду "вигнання нечисті" (фотофакти)

Будівлю відділу позавідомчої охорони кропили водою, освяченою на Водохреща.

Обряд "вигнання нечисті" в поліції у Нижньому Тагілі. Фото:http://uvdnt.ru/index.php

Позавідомча охорона Нижнього Тагілу в Росії викликала священика для проведення обряду "вигнання нечисті". Відповідні фото з'явилися на сайті Міжмуніципального Управління МВС Росії, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що з метою "підтримки моральності і духовних сил" Нижньотагільська єпархія закріпила за поліцейськими духовного наставника, протоієрея отця Володимира.

Священик РПЦ розповів про проведення обряду окроплення будівлі відділу позавідомчої охорони святою водою, яка освячена в день Хрещення і володіє особливою благодатною силою.

"Даний обряд священнодійства будівлі буде силою всієї небесної церкви, яка в подальшому дасть божу благодать молитвами всіх святих. Після обряду вигнання нечистої сили, співробітники отримають душевну радість, спокій, захист від зла, а також благодать для зміцнення здоров'я" - пояснив отець Володимир.

Після того, як духовний наставник "нічної поліції" окропив святою водою всі кабінети і приміщення позавідомчої охорони, він зазначив, що завдяки цьому ритуалу "бог став ближче, і буде чути молитви співробітників".

Після проведеного ритуалу начальник Нижньотагільського відділу позавідомчої охорони полковник поліції Володимир Савоськін зізнався, що "після сьогоднішнього заходу освячення нашого будинку весь негатив пішов, а отже, буде бойовий настрій, дух і сили на подальше життя".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...