З матері-одиначки в бізнес-леді: Американка отримала за побачення $2 млн

Виявляється, в США на сайтах знайомств можна і заробити!

Саманта ДеФазіо. Фото: PA Real Life.

32-річна Саманта Де Фазіо - мати-одиначка з Лос-Анджелеса - отримала близько двох мільйонів доларів після побачення з одним з її кавалерів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Молода американка зареєструвалася на сайті знайомств WhatsYourPrice.com, де за правилами користувачі-чоловіки можуть робити ставки на вподобану жінку. Якщо зазначена ставка закриває аукціон, то чоловік може запросити даму на побачення, заплативши запропоновану раніше суму.

Таким чином Саманта і заробляла на життя. І ось одного разу один із залицяльників вирішив дати їй величезну суму грошей на побудову власного бізнесу. Як виявилося, під час зустрічей ДеФазіо розповідала супутникам про свою бізнес-ідею: створити службу таксі, водіями якої будуть виключно красиві дівчата.

Саманта ДеФазіо с восьмирічним Лоренсо. Фото: PA Real Life.

"Мені треба було платити за комунальні послуги і няні сина. Побачення в наш час - це витрати. Не хочеться просто так втрачати свої час і гроші на чоловіка, який виявиться тобі неприємний", - розповіла мати восьмирічного Лоренсо.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...