З невмирущою вірою в "доброго Путіна": У Криму назріває соціальний вибух (відео)

Якщо нинішня динаміка збережеться - градус соціального невдоволення може суттєво підскочити за рік півтора – прогнозують, як місцеві політологи, так і на материковій Україні. Потенційні протестні групи: підприємці і працівники бюджетної сфери.

У Криму і досі вірять в доброго Путіна, вважаючи, що він не в курсі, що відбувається на півострові. Акція протесту у Севастополі. Фото:скрін відеоВони були готові навіть до каміння з неба, але не витримали і трьох років. Кримчани, які раділи "русскому миру", тепер виходять на масові протести. Їх не влаштовують малі зарплати, масові скорочення, позбавлення власності на нерухомість і забудова туристичних місць. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

Севастополь. 28 травня. На центральній площі – майже 3 тисячі протестувальників. Це найчисленніший мітинг після анексії. Люди невдоволені новим генпланом міста.

За ним фактично скасовується право власності на землю і житло, яке оформлене до окупації.

Землі, на яких розташовані дачі, гаражі і приватні будинки – переходять у розпорядження Міноборони Росії або стають заповідними. Мітингувальники визнають: після окупації краще не стало.

Навіть одіозний екс-регіонал Вадим Колєсніченко, який сховався в Криму – розкритикував генплан Севастополя. І хоча документ розробляли в Москві, без місцевих архітекторів, винуватять протестувальники тутешню владу.

Керч. 29 травня. На мітинг вийшли співробітники металургійного заводу. Вимагають більшої зарплатні. Мізерну зарплату ще й кілька місяців затримують.

В Коктебелі місцеве населення виступає проти побудови висоток в туристичних місцях. І знову звертаються до Путіна аби той розібрався. Місцевий блогер Олександр Горний – прогнозує: протестів побільшає.

Якщо нинішня динаміка збережеться - градус соціального невдоволення може суттєво підскочити за рік півтора – прогнозують, як місцеві політологи, так і на материковій Україні. Потенційні протестні групи: підприємці і працівники бюджетної сфери.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...