З Піднебесної до Вічного міста: Китайські поліцейські будуть патрулювати Рим і Мілан

Даний захід повинен забезпечити безпеку і комфорт численних китайських туристів, що прибувають на Апенніни.

Вулиці Рима і Мілана патрулюватимуть китайські поліцейські. Фото: ЖЖ.

Міністр внутрішніх справ Італії Анджеліно Анфаро заявив про те, що чотири офіцери поліції з Китайської народної республіки (КНР) прибудуть найближчим часом до Італії з метою виконання ними функцій патрульних в містах Рим і Мілан. Це робиться для того, щоб їхні співвітчизники, що знаходяться в Італії в якості туристів, могли відчувати себе в безпеці, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Цей захід було розроблено з урахуванням інтересів китайських туристів, і якщо він буде працювати, то ми можемо випробувати і інші форми співпраці», - сказав Анджеліно Анфаро.

Згідно з повідомленням, китайські поліцейські пройшли курс навчання при італійському посольстві і говорять італійською мовою.

У той же час патрульну службу вони будуть нести в китайській формі, щоб китайські туристи могли легко їх розпізнати. У разі успіху місії подібні патрулі можуть з'явитися і в інших італійських містах.

Даний захід навряд чи викличе здивування, якщо взяти до уваги той факт, що щорічно в Італію приїжджає близько трьох мільйонів туристів з Піднебесної.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...