За бездіяльність у боротьбі з корупцією: Генпрокурор відсторонив від посади прокурора Миколаївської області

Призначено службове розслідування.

В'ячеслав Кривов'яз. Фото:news.pnПрокурора Миколаївської області В'ячеслава Кривов'яза відсторонили від виконання службових обов'язків.Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України, передають Патріоти України.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко своїм наказом від 24 червня 2016 року відсторонив від виконання службових обов'язків прокурора Миколаївської області В'ячеслава Кривов'яза", - зазначається у повідомленні.

Також глава ГПУ призначив службове розслідування у зв'язку з протиправними діями прокурора Миколаївщини.

Як повідомлялося раніше, 15 червня президент Петро Порошенко під час перебування у Миколаєві звернувся до генпрокурора з пропозицією звільнити прокурора Миколаївської області за бездіяльність у боротьбі з корупцією.

Тоді ж Порошенко звернувся до міністра внутрішніх справ і шефа Нацполіції з приводу необхідності звільнення начальника поліції Миколаївської області.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...