За добу в США померли дві людини, які брали участь в конкурсах поїдання на швидкість

В Колорадо 42-річний чоловік вдавився пончиком, а в Коннектикуті 20-річна студентка - млинчиком.

У США конкурси з поїдання на швидкість дуже популярні. Фото: Релаксик.

У США протягом доби померли двоє людей, які брали участь в конкурсах з поїдання їжі на швидкість, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Денвері (штат Колорадо) мережа ресторанів Voodoo Doughnut проводила змагання з поїдання пончиків.

Згідно з умовами конкурсу, протягом 80 секунд учасники повинні з'їсти шість пончиків діаметром 20 сантиметрів і вагою близько 250 грамів кожен. Переможець отримував значок з написом «Я переміг в Tex-Ass Challenge» і безкоштовний обід.

42-річний Тревіс Малоуфф був одним з тих, хто прийняв виклик. Він спробував запхати в рот відразу якомога більше пончиків і подавився. Присутні хотіли допомогти, але ніхто не знав, що потрібно робити. Коли приїхали медики, чоловік був уже мертвий.

Очевидці стверджують, що умови конкурсу були нездійсненні, отже, небезпечні для здоров'я учасників. Мережа ресторанів це заперечує. Поліція проводить розслідування.

А в штаті Коннектикут студентка університету Кейтлін Нельсон брала участь в змаганні з поїдання млинців на швидкість. 20-річна американка вдавилася. Шматок млинчика застряг у неї в горлі і перекрив дихання.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...