За донецького мажора, який насмерть збив жінку, внесли заставу

Сума застави склала більше 100 тисяч гривень.

Станіслав Толстошеєв. Фото: facebook.com

За 22-річного Станіслава Толстошеєва, сина бізнесмена, який влаштував смертельну ДТП у Києві біля метро "Лівобережна", внесли заставу Про це повідомила керівник Апарату Шевченківського районного суду міста Києва Марина Марчук, передають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Так, заставу за нього внесено або в п'ятницю, або в суботу. Гроші надійшли на депозитний рахунок суду в тій сумі, яку було встановлено судом раніше, близько 137 тисяч гривень", - заявила Марчук. Вона пояснила, що адвокати Толстошеєва, маючи на руках виписку з суду про надходження коштів на рахунок, можуть звернутися у СІЗО і забрати його.

  • 15 січня суд обрав запобіжний захід "мажору" Станіславу Толстошеєву – тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внести заставу у розмірі 137,8 тис. грн.
  • Нагадаємо, що 15 січня спеціальна медична комісія мала надати висновок щодо можливості транспортування до суду з метою обрання запобіжного заходу 22-річному жителю Донецької області Станіславу Толстошеєву.
  • Згодом, його таки привезли до Шевченківського суду.
  • 9 січня, у столиці на станції метро "Лівобережна" джип із донецькими номерами на великій швидкості вилетів на тротуар та наїхав на продавчиню стихійного ринку, яка загинула. Згодом стало відомо, що винуватець ДТП - Станіслав Андрійович Толстошеєв - син бізнесмена Андрія Толстошеєва з Дружківки Донецької області. Батьки Толстошеєва стверджували, що в нього вроджений порок серця.
  • Потім "мажору" Толстошеєву було висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.
  • До цього сина донецького бізнесмена Андрія Толстошеєва, який на смерть задавив жінку в Києві, відправляли на лікування на невизначений термін.

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...

Прямо дорогою до суду: Підозрюваний у вбивстві син екссудді Аблова "опинився у реанімації"

субота, 27 квітень 2024, 12:59

Сьогодні, 26 квітня, підозрюваний у вбивстві Іван Аблов, син колишнього судді ОАСК Євгена Аблова, не з’явився на судове засідання. Його адвокати стверджують, нібито дорогою до суду він потрапив до реанімації. Водночас медзаклад цю інформацію спростовує...