За два роки понад 2 тисячі поранених: Головний лікар Дніпровського госпіталю імені Мечникова про порятунок бійців АТО

За 25-26 червня в лікарню доставили чотирьох поранених бійців.

Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Мечникова. Ілюстрація: ye.ua

За 25-26 червня в лікарню доставили чотирьох поранених військовослужбовців. Про це телеканалу 112 Україна розповів головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, передають Патріоти України.

"За вихідні до нас надійшли четверо військовослужбовців - це осколкові ураження очей, проникаючі поранення грудей, живота, важкі поранення кульові. І ми як і раніше приймаємо наших героїв зі сходу", - розповів він, додавши, що за два роки, вже прийняли понад 2 тис. поранених воїнів, 98% з них одужали або перебувають на реабілітації.

"Серед тих, хто за ці вихідні потрапив до лікарні, є боєць, життя якого все ще під загрозою - у нього важкі кульові поранення, він перебуває в реанімації. Йому зробили первинну операцію в 66-му військовому госпіталі, йому проведуть повторну операцію", - повідомив Риженко.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...