За хвилину до пожежі: У Туреччині сталася небезпечна НП в літаку з українцями на борту (відео)

Із літака витікало паливо, але пасажирів не хотіли евакуювати.

Скріншот

У турецькому аеропорту у літака Airbus 321 рейсу 7W 4912 Анталія - Харків стався витік палива під час зльоту. Про це повідомляє пасажир Дмитро Клочко, який опублікував відео НП в YouTube, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 14 жовтня. За словами Клочка, на борту літака знаходилися 220 українців і екіпаж не збирався евакуювати людей.

"Літак їхав сам з паливом, яке витікало на задвірки аеропорту подалі від інших літаків і будівлі аеропорту. Після того як нас загасили, нас протримали в запечатаному літаку без будь-якої вентиляції ще півгодини. Після евакуації нас до 10-тої вечора промаринували в терміналі, пасажири блокували зону вильоту щоб отримати хоч якусь інформацію приблизно о 21:30 нас посадили в цей же літак", - повідомляє пасажир.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...