За кілька срібних прикрас і дешеву мобілку: На Одещині затримали грабіжників, які жорстоко вбили пенсіонерку (відео)

Трьох підозрюваних вдалося затримати за гарячими слідами. Напад організував 37-річний, раніше судимий, місцевий мешканець.

Фото: скрін відео

На Одещині троє чоловіків серед ночі вдерлися до будинку старенької бабусі. Пенсіонерка одразу прокинулася, але краще б вона спала. Бо коли жінка почала кричати, її жорстоко вбили. Про це йдеться в сюжеті "надзвичайних новин" на ICTV, передають Патріоти України.

Понівечене тіло знайшли сусіди, які і викликали поліцію. Трьох підозрюваних вдалося затримати за гарячими слідами.

Напад організував 37-річний, раніше судимий, місцевий мешканець. Життя у пенсіонерки забрали за кілька срібних прикрас, дешеву мобілку та ТБ-тюнер.

Вбивцям загрожує позбавлення волі на термін до 15 років. Подробиці – у сюжеті.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...