За кулісами «Євробачення-2016» українська делегація натерпілася від росіян - телеведучі вирішили розповісти деякі подробиці (відео)

Як правило, асоціації з чорним димом, чорним кольором або чорною заздрістю виникають практично у всіх, хто має справу з російськими делегаціями.

Переможниця Джамала. Фото: "Фейсбук"Як зізналися в одному з інтерв'ю телеведучі Кароліна Ашіон і Василиса Фролова, під час конкурсу "Євробачення-2016" вони відчули неприязнь з боку команди РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Безумовно, тиск був. Мені навіть здалося, що в той момент, коли проходило голосування в суперфіналі, з ложі, де сиділа російська делегація, валив чорний дим", - зазначила Ашіон.

Фролова розповіла, що Кіркоров і Лазарєв, який був представником РФ на конкурсі, були один для одного чужими: "Українська делегація була компанією людей зі спільними інтересами. Було видно, що це - одна велика сім'я, яка разом нормально і по-людськи реагує на все, що відбувається", - розповіла ведуча.

Ведучі також розповіли цікаві факти святкування тріумфальної перемоги Джамали: "Це була така студентська вечірка, тиха атмосфера. Джамала звичайно пішла відразу спати. На столі дві мандаринки, шоколадка, хто збігав і приніс суші, хто дістав останню палицю ковбаси", - зізналися вони. Пропонуємо нашим читачам ще раз переглянути, як Джамала розповіла про поведінку Лазарева:

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...