За невідповідність займаній посаді: У Німеччині "звільнили" коалу, яка дала невірні прогнози на матчі Євро-2016

Коала не вгадала жодного результату матчу за участю німецької збірної.

"Віщунка" Обі-Обі. Фото: Інстаграм.

Коалу-оракула Обі-Обі, яка давала прогнози на матчі Євро 2016, відсторонили від пророкувань через те, що вона не вгадала жодного результату матчу за участю німецької збірної. Про це повідомляється на сторінці Facebook зоопарку в німецькому Лейпцигу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Обі-Обі передбачала результати поєдинків чемпіонату Європи з футболу за допомогою двох склянок, в яких знаходилися гілки евкаліптового дерева. Перемогу повинна була одержати та збірна, чий прапор перебував на склянці, з якого коала діставала гілку.

Першого разу Обі-Обі передбачила нічию в матчі Німеччина - Україна, однак німці здобули перемогу з рахунком 2: 0. Після цього в протистоянні Німеччини і Польщі коала "зробила ставку" на німецьких футболістів, але і цей прогноз не справдився - команди зіграли внічию.

Як наголошується, в зоопарку вирішили передати можливість передбачати результати матчів Євро іншим тваринам. За словами представника зоопарку, Обі-Обі "залишається тільки їсти евкаліпт".

Нагадаємо, Національна збірна України програла три матчі з трьох на Євро-2016, не забивши жодного гола. Таким чином, Україна на Євро зайняла останнє місце в групі C, набравши нуль очок. У свою чергу німецька команда, набравши сім очок, вийшла в плей-офф.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...