За покликом душі, за рідну Батьківщину: Розповідь про мужніх воїнів-добровольців АТО (відео)

Вони пішли на війну не за контрактом. Вони просто люблять свою Батьківщину та захищають її заради майбутнього своїх дітей.

Слава нашим Героям! Фото: ternopil.te.ua

У телепроекті "5 каналу" розповідається про справжніх Героїв, які пішли на війну свідомо та добровільно, які захищають від бойовиків околиці Донецька та не відступають від передової ані на крок. Про це повідомляють Патріоти України.

"Про "Цербера" і "Гелендвагена", які захищають від терористів околиці Донецька. Про оборонців Пісків, яких закидають снарядами 120-го та 152-го калібру бойовики і які не відступають від передової ні на крок. Про Назара з Івано-Франківщини, якому 19. І який на війні і стрілець, і медик. Про Олега з Миколаєва, у кого невдовзі народиться первісток. Про тих, хто добровільно, свідомо та надовго пішов на війну", - йдеться у дописі до відео.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...