За правду: Будівельник, що поставив запитання Путіну про невиплату зарплати на космодромі "Східний", заарештований

Затриманий чоловік, який зараз знаходиться в Уссурійському ізоляторі тимчасового утримання, збирається оголосити голодування.

Пряма лінія з Путіним. Ілюстрація:www.rusdialog.ru

Антон Тюрішев, будівельник космодрому "Східний", на 5 діб заарештований правоохоронними органами РФ - він готується оголосити голодування. Про це повідомляє Новая газета, зазначають Патріоти України.

Дану інформацію виданню сам Тюрішев повідомив в смс. Увечері, в середу 13 квітня, за словами його знайомого Дмитра Карпаня, Тюрішев був затриманий і зараз знаходиться в Уссурійському ізоляторі тимчасового утримання.

Для початку його запросили для профілактичної бесіди, потім оформили протокол за нібито використання нецензурної лексики в громадському місці і, чотири рази переписавши протокол, відвезли чоловіка до суду.

Тюрішев стверджує, що він вже раніше запрошувався в поліцію для того, щоб йому зачитали закон про мітинги. Виною всьому замітка в одній з російських газет про те, що працівники Тихоокеанської компанії готові вийти на масові акції протесту з нагоди річниці звернення до президента РФ Путіна.

Рік тому співробітники компанії звернулися до Путіна під час прямої лінії, поскаржившись на невиплату зарплат. Цей самий Антон Тюрішев розповів президенту про те, що будівельникам не платять зарплату, а Путін пообіцяв взяти ситуацію під особистий контроль.

Зарплату не виплатили досі. На початок березня ТМК була винна своїм співробітникам більше 117 млн рублів.

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...