За право представляти Україну на Євробаченні змагається білорус (відео)

Співає добре, харизму має. І при всіх рівних з іншими претендентами, для України в цьому була б додаткова користь. Адже вищій бал від сусідньої держави у такому випадку майже гарантований

Фото: "Фейсбук"

Зірка талант-шоу «Х-Фактор» та «Украіна мае талант» жодінец Євген Літвінковіч, який виступає під ім'ям LITVINKOVICH намір представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення», який наступного року пройде в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на tut.by.

Для участі в конкурсі артист вибрав українську пісню «Наша любов». «Ця пісня обрана неспроста, - говорить артист. - Саме вона стала причиною моєї участі в конкурсі. У вересні після прем'єри пісні і кліпу "Наша любов" я отримав багато позитивних відгуків і більше ста листів від моїх шанувальників з проханням подати заявку на участь у відборі на конкурс «Євробачення». Ми з командою довго думали, перш ніж зважитися на цей крок, але все ж прийняли рішення ризикнути. Адже як то кажуть: хто не ризикує, той не п'є шампанське ».

«У цьому році Джамала отримала перемогу і привезла« Євробачення »в Україні. Чому б саме в Україні не уявити на конкурсі українську пісню, мені здається, це буде дуже символічно », - розповів Євген.

Для того щоб представляти Україну на «Євробаченні», співак повинен перемогти в інтернет-голосуванні. Конкурс «Євробачення-2017» пройде в Києві. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.

Уродженець Жодіно Євген Літвінковіч в 2012 році став фіналістом українського шоу «Україна має талант» і посів третє місце, а в 2013 році став суперфіналістом шоу «Х-фактор». Після шоу він уклав 5-річний контракт на сольний альбом, їздив з гастролями по Україні і отримав в Білорусі премію «Пісня року - 2013».

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...