"За що боролися, на те й напоролися": Єнакієвська шахта ліквідована терористами

Закриті швидше за все будуть всі шість шахт об'єднання "Орджонікідзевугілля", які працювали до війни.

Фото: foto-planeta.com

Бойовики так званої "ДНР" оголосили про повну ліквідацію шахти "Ольховатська", розташованої в місті Єнакієве. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання «Четверта влада».

В оголошенні, яке розміщене в паблік Єнакієве, адміністрація шахти просить всіх працівників шахти, які в даний час не залучаються до робіт, з'явитися до відділу кадрів, щоб отримати розрахунок у зв'язку із закриттям провадження.

"Всім працівникам шахти «Ольховатська», які в даний час не залучаються до роботи, з'явитися до відділу кадрів шахти (з 8.00. до 11.30. щодня) для скорочення чисельності працівників у зв'язку із закриттям шахти", - йдеться в тексті оголошення.

У коментарях до цього запису місцеві жителі висловлюють обурення: "Ось і все, прощавай гордість Донбасу - видобувна галузь, здрастуй безробіття та безгрошів'я", "Приїхали ... Без шахт 3,14 здец Вуглегірська, Булавінке, Ольховатці", "За що боролися, на те й напоролися (і там і тут). Кому вигідний цей трирічний дурдом ???", "Закривають то за наказом Мінвуглепрому "ДНР", а звільняють згідно КЗпП України (написано в" повідомленні про звільнення "). Фігня якась виходить", - обурюються єнакіївці. У коментарях також повідомляється, що закриті швидше за все будуть всі шість шахт об'єднання "Орджонікідзевугілля", які працювали до війни.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...