За що воюємо? У мережі з'явилося викриваюче відео про конфлікт на Донбасі

Ті, хто ще вчора кричав про "русскую весну", забули, що пішаки першими йдуть у розхід.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео, в якому пояснюється кому і для чого вигідні бойові дії на Донбасі, в Сирії та інших світових конфліктах. Ролик опубліковано на YouTube на каналі "Анти Совок", передають Патріоти України.

"Донбас в руїнах. Місцеві жителі живуть у страху. Кремлівська пропаганда, постійно переписуючи методички, забрехалась. Головне завдання - брехати, як можна більше.

Знаходити все нових і нових ворогів, так же красти легше. Поки народ готовий терпіти війну на благо державної політики, президент і наближені розкрадають країну", - сказано в описі відео.

"Ті, хто вчора кричав про "русскую весну", забув, що пішаки першими підуть у розхід", - додають автори ролика.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...