За відвідувачами готелів в Росії стежитимуть відеокамери

У туристичних комплексах і готелях Росії мають намір проводити "антитерористичний" огляд туристів.

У готелях Росії встановлять камери відеоспостереження. Фото: e-gorlovka.com.uaМіністерство культури РФ розробляє пропозицію щодо додаткових заходів безпеки в готелях в зв'язку з терористичною загрозою. Як пишуть Нескучные новости, зокрема, пропонується ввести в готелях огляд багажу тих, хто приїжджає, крім того, в кожному готелі будуть встановлені рамки металошукачів, повідомляють Патріоти України.

«На кожному поверсі, а, можливо, і в кожному номері встановлять тривожні кнопки. Цей момент ще обговорюється. У прихожих в номерах будуть встановлені камери стеження. В цілому за поведінкою гостей готелів будуть уважно стежити», - розповіло джерело.

Вимоги до безпеки можуть торкнутися і транспортних засобів, на яких приїжджають гості. Розглядається варіант ретельного огляду самих постояльців готелів і туристичних комплексів.

Експерти не згодні з пропозиціями відомства. «Якщо це буде тотально, то мені важко оцінювати. Давайте тоді встановимо ці речі всюди, де тільки з'являються люди. Це просто дорого. Готелі не всі зможуть собі це дозволити. Економіка не всякого готелю зможе винести це щастя. Напевно, все-таки з терором можна боротися якось інакше, а займатися цим повинні інші люди», - зазначив гендиректор керуючої компанії «Гост готель менеджмент груп» Сергій Колесников.

Член експертної ради при комісії Мосміськдуми з безпеки Дмитро Єфімов і зовсім вважає, що подібні заходи носять демонстративний характер, а металодетектори вже давно не приносять користі. «Будь-який підготовлений теракт це не зупинить», - говорить він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...