За вкрадені кошти? Родина чиновника з ДФС на Львівщині володіє розкішним маєтком (фото)

Руслан Ганюк призначений першим заступником начальника головного управління ДФС у Львівській області зовсім нещодавно - 26 квітня 2016 року.

Маєток родини замначальника податкової Львівщини. Фото:http://lviv.nashigroshi.org/

Дружина та мати першого заступника начальника головного управління ДФС у Львівській області Руслана Ганюка виявились власниками розкішного будинку площею 469 кв.м в селі Солонка Пустомитівського району. Про це повідомляють Наші гроші. Львів з посиланням на Реєстр прав на нерухоме майно, інформують Патріоти України.

Руслан Ганюк призначений першим заступником начальника головного управління ДФС у Львівській області зовсім нещодавно - 26 квітня 2016 року.

Його дружина Вероніка Ганюк стала власником будинку у Солонці в 2014 році, коли Руслан Володимирович був першим заступником начальника ДПІ у Пустомитівському районі. Нині на Вероніку записано половину будинку, ще половину - на мати податківця Людмилу.

У 2014 році дохід родини Ганюків становив всього 65 тис грн., і з декларацією про доходи за 2014 рік у Вероніки не було нерухомого майна, яке можна було б продати за таку суму.

З цього приводу начальник управління комунікацій головного управління ДФС у Львівській області Ігор Долинський припустив, що Вероніка Ганюк купувала маєток в кредит.

Також Долинський повідомив, що податківець продовжує жити в селі Сокільники «в батьківській хаті, де він народився». А будинок в Солонці, за словами прес-секретаря, «не придатний до життя, там триває ремонт».

З цього приводу у «НГ.Львів» відмітили, що в будинку справді ще не живуть, але на вікнах вже є штори, що може свідчити про швидке новосілля.

У 2015 році дружина податківця задекларувала дохід у набагато більшому розмірі, ніж у рік купівлі будинку, - 3,42 млн грн. Заробітна плата склала лише 13 тис. грн., а решта 3,39 млн грн була отримана від продажу нерухомого майна.

Цей прибуток повністю співпадав з сумою 3,39 млн грн., яку Львівська міська рада заплатила Вероніці Ганюк за придбання чотирьох квартир для учасників АТО в житловому комплексі «Санта-Нова» в селі Зубра.

Комплекс зведений фірмою «Гал-Експресія», співвласником якого ще донедавна був Володимир Ганюк, батько Руслана Ганюка. А власницею найбільшої частки підприємства є Ольга Костик, екс-дружина відомого Василя Пісного, який нині є заступником начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

Руслан Ганюк

38-річний Руслан Ганюк працює на керівних посадах практично з початку кар'єри у фіскальній службі, яку він розпочав у 2002 році з посади старшого податкового ревізора-інспектора в ДПІ Шевченківського району Львова. Досить скоро він очолив тут відділ документальних перевірок, а у листопаді 2004 року і саму ДПІ Шевченківського району. В подальшому керував роботою Городоцької та Стрийської інспекцій.

Згідно з декларацією про доходи за 2015 рік, Руслан Ганюк заробив 50,37 тис. грн, з яких заробітна плата складала 44,66 тис. грн, а ще 5,71 тис. грн - матеріальна допомога. У Руслана Ганюка немає власного житла, проте є ділянка площею 0,08 га. Він також немає власного автомобіля.

Натомість його дружина Вероніка Ганюк їздить на Land Rover 2012 р.в. та є співвласницею будинку площею 469,4 кв.м, земельної ділянки площею майже 0,1 га в селі Солонка, а також квартири у Львові площею 69,5 кв.м

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...