Лікарняну ковдру зніме сам: З Романа Насірова зняли електронний браслет

Наступне засідання суду у справі екс-глави ДФС відбудеться 23 жовтня.

Роман Насіров. Фото:korrespondent.net

З колишнього голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова зняли електронний браслет. Таке рішення прийняв сьогодні, 28 вересня, Шевченківський районний суд Києва, передають Патріоти України.

Процесуальні обов'язки у межах запобіжного заходу суд залишив, повідомив прокурор спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків. "Сьогодні відбулось засідання у справі Насірова. Суд продовжив обов'язки стосовно Насірова, але відмовили у частині носіння браслету", — сказав він.

Прокурор зазначив, що стороні обвинувачення не зрозуміло, які саме аргументи сторони захисту переконали суд в тому, аби не продовжити застосування носіння електронного браслету стосовно обвинуваченого.

Наступне засідання відбудеться 23 жовтня.

Джерело: Gazeta.ua

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...