"За*бок, б*ять!" - Скрипін у прямому ефірі обматюкав Тетяну Чорновол через її брехню (відео)

Прямий ефір вийшов дуже емоційним, нервово-напруженим та яскравим, причому журналіст кілька раз перепитав, чи Чорновол є притомною людиною і при своєму глузді.

Тетяна Чорновол під час прямого ефіру з Романом Скрипіним. Фото:скрін відео

Журналіст Роман Скрипін під час ефіру передачі "+16", у якому розмова велася про гібридну війну, окуповані території та наслідки блокади Донбасу, облаяв нардепа Тетяну Чорновол. Відео з інцидентом викладено на Youtube, передають Патріоти України.

Діалог постійно вівся на підвищених тонах, хоча журналіст намагався достукатися до здорового глузду нардепа.Увага, у відео ненормативна лексика!

До Вашої уваги також повна версія ефіру. Дивитися у відео з 12 хв.

Як відомо, Тетяна Чорновол народний депутат України VIII скликання, українська журналістка. Знана в Україні за свої резонансні та ризиковані розслідування корупційних схем та політичні акції. У минулому — урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики та радник міністра внутрішніх справ України.

Наразі є членом депутатської фракції політичної партії «Народний Фронт», комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, заступником голови Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин розкрадання державних коштів.

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...