Забути про Крим і Москву: У Кривому Розі з'явилися борці з "туристичним сепаратизмом"

Радикально. На черзі боротьба з "продовольчим сепаратизмом" - ковбаса "Кремлівська" і "Московська". І не противно ж їсти таке.

Борець з "туристичним сепаратизмом". Фото: 0564.uaЖителі Кривого Рогу Дніпровської області, не чекаючи реакції комунальників, взялися за очищення міста від сепаратистської реклами: власноруч зривають оголошення, розклеєні на автобусних зупинках міста, з пропозиціями відпочинку в Криму, а також поїздок до Москви, інформує 0564.ua, пишуть Патріоти України.

Одного з таких активістів знайшли кореспонденти. "Чоловік діяв сам, зірвані оголошення він не кидав під ноги, а викидав в урну, що стояла в кількох метрах від зупинки", - пишуть журналісти.

За словами активіста, таким чином він бореться з "сепаратизмом", оскільки вважає неприпустимими подібні вчинки в дні, коли люди віддають життя на сході України.

"Городяни, які перебували в околицях зупинки реагували стримано - не грубили, але ніхто з них не приєднався до такої акції", - відзначили кореспонденти.

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...