"Забув смак шампанського. Війна не варто такого болю": Зізнання пораненого воїна вразило мережу

У Новий рік надійшло троє бійців з АТО. Двоє – із вкрай тяжкими пораненнями.

Біль війни. Фото: OGO.ua

У ніч із 31 грудня на 1 січня було тяжко травмовано трьох бійців АТО. Зізнання одного з них на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував екс-глава Державної санітарно-епідеміологічної служби України Сергій Риженко, повідомляють Патріоти України.

"Вони не пам'ятають смак шампанського. У Новий рік надійшло троє бійців з АТО. Двоє – із вкрай тяжкими пораненнями. Травма головного мозку, легенів, живота, кінцівок. Один у комі", – написав Риженко. Як зазначив один із військових, війна не варта такого болю.

"Богдан, 1988 р.н., прийшовши до тями, написав: "Забув смак шампанського. Війна не варто такого болю", – передав Риженко. За 20 хвилин пост оцінили близько півтисячі людей, поставивши смайл "сумно".

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...