"Задротов-очкобыстин": Мережу розсмішила заява Охлобистіна щодо РФ та Донбасу (фото)

Скандальний екс-священик РПЦ вважає, що у Росії слід скасувати деякі статті Конституції та знову запровадити опричнину.

Іван Охлобистін. Фото:Donbass.ua

Російський кіноактор і колишній священик Російської православної церкви Іван Охлобистін розсмішив соцмережі черговою безглуздою заявою. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Охлобистін, який, як відомо, активно підтримує терористів на Донбасі, зробив пафосний допис на своїй сторінці в соцмережі.

"Моя програма - приєднати Донбас, розкуркулити олігархію, скасувати 13 і 15 статтю Конституції, а там подивимося. І звичайно: потрібна нова опричнина. Все згнило навколо. Пора чистити", - написав він.

Його допис прокоментував користувач Twitter Necro Mancer.

Слід зазначити, що в статті 13 конституції РФ, серед іншого, йдеться: "Жодна ідеологія не може встановлюватися в якості державної чи обов'язкової", а в статті 15: "Загальновизнані принципи і норми міжнародного права і міжнародні договори Російської Федерації є складовою частиною її правової системи".

Плани Охлобистіна насмішили користувачів соцмереж.

Чи потрібно оновлювати дані військовозобов'язаним після 18 травня, якщо вони актуальні - роз'яснення

понеділок, 6 травень 2024, 6:28

18 травня набере чинності закон про мобілізацію, він передбачає, що всі військовозобов'язані повинні оновити свої військово-облікові дані. Однак вже зараз виникає багато запитань стосовно цього. Одне з них - чи потрібно оновлювати дані, якщо вони не зм...

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...