Загадкова смерть у хостелі: У Києві знайшли закривавлене тіло водія (фото)

За попередньою інформацією, чоловік працював водієм маршрутки.

Хостел, де сталося вбивство. Фото: Інформатор.

У вівторок, 22 січня, в кімнаті одного з хостелів Києва виявили труп чоловіка. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор", передають Патріоти України.

Тіло знайшли в хостелі за адресою вулиця Миколи Кибальчича, 1 близько 12:40. Закривавлений чоловік лежав у кімнаті двоповерхової будівлі. За попередньою інформацією, чоловік працював водієм маршрутки. На прилеглій території припарковані автобуси, а в приміщеннях були облаштовані кімнати для відпочинку та ночівлі.

"В ніч з 21 на 22 січня компанія водіїв розпивала спиртні напої. Однак після сну чоловіка виявили мертвим. Попередньо, тіло знаходилося в підлозі сидячому положенні, а обличчя чоловіка було закривавлене", - йдеться в повідомленні.

Точна причина смерті на даний момент невідома, єдине, правоохоронці підтвердили, що на тілі немає ніяких явних пошкоджень. Загиблим виявився чоловік 1975 року народження. Подробиці інциденту з'ясовували слідчо-оперативні групи Дніпровського району і Головного Управління Національної поліції. Від чого помер чоловік - встановить патологоанатом.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...